Home > Over ons > De Applus+ Groep

De Applus+ Groep

About Applus

Neem contact op

Applus+ is een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor testen, inspecties en certificeringsdiensten. Wij zijn erkend als een wereldwijde referentie voor kwaliteit en integriteit. Wij werken met 18.700 werknemers in een netwerk van 350 kantoren en laboratoria in +70 landen op alle continenten. Wij bieden oplossingen voor klanten in alle soorten sectoren, om te zorgen dat hun activa en producten voldoen aan de normen en voorschriften omtrent milieu, kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

Applus+ is geaccrediteerd door grote internationale organisaties. Onze onafhankelijke diensten helpen bedrijven in zakelijke sectoren zoals olie en gas, energie, automobielen, productie of telecommunicatie. Met onze technische en deskundige teams proberen we de prestaties van onze klanten te verbeteren en hun risico's te verminderen.
 
 
De visie van Applus+ is gericht op integriteit en ethiek, onafhankelijke evaluaties, klantgerichtheid en veiligheid op het werk.
 
 
Applus+ bezit uitgebreide wereldwijde accreditaties, erkenningen en overeenkomsten, en onze kennis en expertise geven ons een ongeëvenaarde mogelijkheid om hindernissen op het gebied van regelgeving, de markt, en de toeleveringsketen te overwinnen. Waar u ook bent, wat u ook nodig hebt, wij streven ernaar u een technologische oplossing en een one-stop service te bieden om uw bedrijfsmiddelen en het milieu te beschermen.


Nieuws

Ontwikkeling van een nieuwe service CiBot carburization measurements process

Carburisatie is de vorming van metaalcarbiden in een materiaal als gevolg van blootstelling aan een koolstof bevattende atmosfeer. Tijdens gebruik kan dit leiden tot verlies van mechanische eigenschappen in de loop van de tijd, naast verspilling van het materiaal.

Lees meer »

Succesverhalen

Digitale radiografie voor lasinspectie

Voor de inspectie van lasverbindingen van pijpleidingen en opslagtanks dient er gebruik gemaakt te worden van een vorm van non-destructief onderzoek om de laskwaliteit te garanderen. Idealiter een (kosten)efficiënte, betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande onderzoeksmethode. Applus RTD heeft een digitaal real-time radiografisch inspectiesysteem ontwikkeld waarmee dat kan; de RTD RAYSCAN. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet.

Lees meer »
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid