Home > Over ons > De Applus+ Groep

De Applus+ Groep

About Applus

Neem contact op

Applus+ is een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor testen, inspecties en certificeringsdiensten. Wij zijn erkend als een wereldwijde referentie voor kwaliteit en integriteit. Wij werken met 18.700 werknemers in een netwerk van 350 kantoren en laboratoria in +70 landen op alle continenten. Wij bieden oplossingen voor klanten in alle soorten sectoren, om te zorgen dat hun activa en producten voldoen aan de normen en voorschriften omtrent milieu, kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

Applus+ is geaccrediteerd door grote internationale organisaties. Onze onafhankelijke diensten helpen bedrijven in zakelijke sectoren zoals olie en gas, energie, automobielen, productie of telecommunicatie. Met onze technische en deskundige teams proberen we de prestaties van onze klanten te verbeteren en hun risico's te verminderen.
 
 
De visie van Applus+ is gericht op integriteit en ethiek, onafhankelijke evaluaties, klantgerichtheid en veiligheid op het werk.
 
 
Applus+ bezit uitgebreide wereldwijde accreditaties, erkenningen en overeenkomsten, en onze kennis en expertise geven ons een ongeëvenaarde mogelijkheid om hindernissen op het gebied van regelgeving, de markt, en de toeleveringsketen te overwinnen. Waar u ook bent, wat u ook nodig hebt, wij streven ernaar u een technologische oplossing en een one-stop service te bieden om uw bedrijfsmiddelen en het milieu te beschermen.


Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid