HSQE

HSQE

Neem contact op

Bij Applus+ zijn kwaliteit, milieu en veiligheid essentiële elementen van onze activiteiten en cultuur.
Wanneer Applus+ haar diensten uitvoert, bevordert het innovatie, kwaliteit, veiligheid van mensen en van de activa van de klant om te voldoen aan de groeiende eisen van de markt en de plaatselijke overheden, evenals van de eindgebruikers.
 
Naast de diensten die wij bieden bij Applus+ streven we naar verbetering van onze managementsystemen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid in het milieu en in onze betrekkingen met onze klanten, medewerkers en leveranciers.
 
Met de actieve steun van ons hele team wordt deze inzet uitgevoerd op alle niveaus van divisie-, regionaal en nationaal management.
 
We bereiken deze wijzigingen door het vaststellen van goede praktijken die talrijke initiatieven die zijn ontwikkeld op lokaal niveau bevorderen en ondersteunen. Hierdoor worden verantwoorde praktijken en gedrag bevorderd in de gehele onderneming.
 
De principes die ten grondslag liggen aan deze activiteiten zijn opgenomen in ons kwaliteits- en milieubeleid en in ons milieubeheerbeleid. Alle beleidsregels volgen de bepalingen van de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001-normen.
 
Download de Applus+ beleidsregels hieronder:
 
 
 

Nieuws

Ontwikkeling van een nieuwe service CiBot carburization measurements process

Carburisatie is de vorming van metaalcarbiden in een materiaal als gevolg van blootstelling aan een koolstof bevattende atmosfeer. Tijdens gebruik kan dit leiden tot verlies van mechanische eigenschappen in de loop van de tijd, naast verspilling van het materiaal.

Lees meer »

Succesverhalen

Digitale radiografie voor lasinspectie

Voor de inspectie van lasverbindingen van pijpleidingen en opslagtanks dient er gebruik gemaakt te worden van een vorm van non-destructief onderzoek om de laskwaliteit te garanderen. Idealiter een (kosten)efficiënte, betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande onderzoeksmethode. Applus RTD heeft een digitaal real-time radiografisch inspectiesysteem ontwikkeld waarmee dat kan; de RTD RAYSCAN. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet.

Lees meer »
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid