Home > Over ons > Ethiek en Gedragscode

Ethiek en Gedragscode

Ethics and Compliance

Neem contact op

Bij Applus+ zijn we er van overtuigd dat management middels waarden en principes efficiëntere en competitievere resultaten bereikt, en een winstgevende en duurzame groei waarborgt.

Onze reputatie is een van de meest waardevolle bezittingen van onze groep en een belangrijk onderdeel bij het uitvoeren van onze diensten. Daarom zijn onafhankelijkheid, onpartijdigheid en integriteit de basis voor het ontwikkelen van onze Gedragscode (Code of Ethics).
Al deze waarden worden gesteund door ons team, waardoor de eenheid en de cohesie van de Applus+ groep versterkt wordt, om ons te helpen in onze duurzame en winstgevende groei strategie.
In 2016 is de Gedragscode herzien en geherformuleerd. De uitrol van onze nieuwe Gedragscode wordt ondersteund door een uitgebreid implementatieprogramma, welk ervoor zorgt dat alle medewerkers deze hebben gelezen en begrepen; dat het management bekend zijn met de interne procedures van de Gedragscode; en dat Applus+ het geïmplementeerd heeft en kan demonstreren dat wij een effectief nalevingsprogramma hebben.

 Hier kunt u de Applus+ Gedragscode downloaden:

COMMUNICATIE

Als u een vermoedelijke overtreding van de Gedragscode wilt rapporteren of advies wil vragen kunt u uw rapport of consultatie.Nieuws

Ontwikkeling van een nieuwe service CiBot carburization measurements process

Carburisatie is de vorming van metaalcarbiden in een materiaal als gevolg van blootstelling aan een koolstof bevattende atmosfeer. Tijdens gebruik kan dit leiden tot verlies van mechanische eigenschappen in de loop van de tijd, naast verspilling van het materiaal.

Lees meer »

Succesverhalen

Digitale radiografie voor lasinspectie

Voor de inspectie van lasverbindingen van pijpleidingen en opslagtanks dient er gebruik gemaakt te worden van een vorm van non-destructief onderzoek om de laskwaliteit te garanderen. Idealiter een (kosten)efficiënte, betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande onderzoeksmethode. Applus RTD heeft een digitaal real-time radiografisch inspectiesysteem ontwikkeld waarmee dat kan; de RTD RAYSCAN. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet.

Lees meer »
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid