Home > Over ons > Ethiek en Gedragscode

Ethiek en Gedragscode

Ethics and Compliance

Neem contact op

Bij Applus+ zijn we er van overtuigd dat management middels waarden en principes efficiëntere en competitievere resultaten bereikt, en een winstgevende en duurzame groei waarborgt.

Onze reputatie is een van de meest waardevolle bezittingen van onze groep en een belangrijk onderdeel bij het uitvoeren van onze diensten. Daarom zijn onafhankelijkheid, onpartijdigheid en integriteit de basis voor het ontwikkelen van onze Gedragscode (Code of Ethics).
Al deze waarden worden gesteund door ons team, waardoor de eenheid en de cohesie van de Applus+ groep versterkt wordt, om ons te helpen in onze duurzame en winstgevende groei strategie.
In 2016 is de Gedragscode herzien en geherformuleerd. De uitrol van onze nieuwe Gedragscode wordt ondersteund door een uitgebreid implementatieprogramma, welk ervoor zorgt dat alle medewerkers deze hebben gelezen en begrepen; dat het management bekend zijn met de interne procedures van de Gedragscode; en dat Applus+ het geïmplementeerd heeft en kan demonstreren dat wij een effectief nalevingsprogramma hebben.

 Hier kunt u de Applus+ Gedragscode downloaden:

COMMUNICATIE

Als u een vermoedelijke overtreding van de Gedragscode wilt rapporteren of advies wil vragen kunt u uw rapport of consultatie.Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid