Home > Over ons > Applus+ RTD in het kort

Applus+ RTD in het kort

Activity_NDT Mapscan_en

Neem contact op

Applus RTD is een markt leidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. Wij leveren zekerheid over uw installaties middels niet destructief onderzoek, inspectie, en certificatie (NoBo 2556) voor de kapitaal intensieve olie, gas, power, en (petro-)chemische industrie in iedere regio ter wereld. Door het inzetten van hoog gekwalificeerde specialisten en de nieuwste en meest innovatieve technieken en methodes, kan Applus RTD zich focussen op de behoeften en uitdagingen van onze klanten en het overschrijden van hun verwachtingen met op maat gemaakte oplossingen.

Applus RTD focust zich op het leveren van technologische excellentie over het gehele industriële spectrum. Onze ervaring en expertise van meer dan 75 jaar op het gebied van project management voor pijpleidingen, offshore en onshore productie faciliteiten, raffinaderijen en opslag faciliteiten in de olie, gas, traditionele en hernieuwbare energie sectoren en chemische en infrastructurele markten.
 
Integriteit is van vitaal belang voor de toekomst van deze wereldwijde industrieën en ons doel is om ervoor te zorgen dat installaties veilig zijn voor alle operationele niveaus, door het leveren van de hoogst mogelijke niveaus van technische zekerheid in elk stadium.
 
Onze medewerkers en technologieën zijn het hart van Applus RTD. Ons goed opgeleid personeel hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en worden gedreven door de uitdaging om de verwachtingen van onze klanten te overschrijden, en leveren technische innovaties die de wereldwijde standaard in het veld bepalen.
 
Door persoonlijke training van onze 4.000 werknemers, en een Research & Development programma gericht op het leveren van nieuwe technieken die de effectiviteit en waarde van onze diensten verhoogt, stellen wij onszelf ten doel om de wereldwijde standaard te bepalen in niet destructief onderzoek, inspectie en certificatie.
 
Download een overzicht van ons portfolio.
 
Meer weten over de wereld van Testen, Inspecteren en Certificeren? Volg het Applus+ blog!


Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid