Home > Over ons > Applus+ RTD in het kort

Applus+ RTD in het kort

Activity_NDT Mapscan_en

Neem contact op

Applus RTD is een markt leidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. Wij leveren zekerheid over uw installaties middels niet destructief onderzoek, inspectie, en certificatie (NoBo 2556) voor de kapitaal intensieve olie, gas, power, en (petro-)chemische industrie in iedere regio ter wereld. Door het inzetten van hoog gekwalificeerde specialisten en de nieuwste en meest innovatieve technieken en methodes, kan Applus RTD zich focussen op de behoeften en uitdagingen van onze klanten en het overschrijden van hun verwachtingen met op maat gemaakte oplossingen.

Applus+ is wereldleider in de sector van testen, inspectie en certificering. We zijn een trouwe partner, we verbeteren de kwaliteit en veiligheid van de bedrijfsmiddelen en infrastructuur van onze klanten terwijl we hun activiteiten beveiligen. We doen dit door onze technische capaciteiten, innovatieve aanpak en gemotiveerd team dat toegewijd is aan operationele uitmuntendheid. 

Applus+ bestaat uit een groot, wereldwijd en multidisciplinair team van ervaren en bekwame professionals die bekend staan voor het afleveren van technische uitmuntendheid in een hele reeks sectoren. 

We bieden een volledige portfolio aan van oplossingen die voldoen aan een reeks behoeften, van integriteitsbeheer van activa tot wettelijke compliance inspecties. We plaatsen een sterke nadruk op technologische ontwikkeling en innovatie, en het hebben van een duidelijk begrip van regelgevende vereisten. 

Bij Applus+ buigt onze aandacht nooit af van integriteit en ethiek, onafhankelijke beoordelingen, klanttevredenheid en veiligheid op het werk. 

 

 


Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid