Home > Over ons > Applus+ RTD Nederland

Applus+ RTD Nederland

Activity_NDT Mapscan_en

Neem contact op

Applus RTD is een markt leidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. Wij leveren zekerheid over uw installaties middels niet destructief onderzoek, inspectie, en certificatie (NoBo 2556) voor de kapitaal intensieve olie, gas, power, en (petro-)chemische industrie in iedere regio ter wereld. Door het inzetten van hoog gekwalificeerde specialisten en de nieuwste en meest innovatieve technieken en methodes, kan Applus RTD zich focussen op de behoeften en uitdagingen van onze klanten en het overschrijden van hun verwachtingen met op maat gemaakte oplossingen.

Applus+ is wereldleider in de sector van testen, inspectie en certificering. We zijn een trouwe partner, we verbeteren de kwaliteit en veiligheid van de bedrijfsmiddelen en infrastructuur van onze klanten terwijl we hun activiteiten beveiligen. We doen dit door onze technische capaciteiten, innovatieve aanpak en gemotiveerd team dat toegewijd is aan operationele uitmuntendheid. 

Applus+ bestaat uit een groot, wereldwijd en multidisciplinair team van ervaren en bekwame professionals die bekend staan voor het afleveren van technische uitmuntendheid in een hele reeks sectoren. 

We bieden een volledige portfolio aan van oplossingen die voldoen aan een reeks behoeften, van integriteitsbeheer van activa tot wettelijke compliance inspecties. We plaatsen een sterke nadruk op technologische ontwikkeling en innovatie, en het hebben van een duidelijk begrip van regelgevende vereisten. 

Bij Applus+ buigt onze aandacht nooit af van integriteit en ethiek, onafhankelijke beoordelingen, klanttevredenheid en veiligheid op het werk. 

 

 


Nieuws

Ontwikkeling van een nieuwe service CiBot carburization measurements process

Carburisatie is de vorming van metaalcarbiden in een materiaal als gevolg van blootstelling aan een koolstof bevattende atmosfeer. Tijdens gebruik kan dit leiden tot verlies van mechanische eigenschappen in de loop van de tijd, naast verspilling van het materiaal.

Lees meer »

Succesverhalen

Digitale radiografie voor lasinspectie

Voor de inspectie van lasverbindingen van pijpleidingen en opslagtanks dient er gebruik gemaakt te worden van een vorm van non-destructief onderzoek om de laskwaliteit te garanderen. Idealiter een (kosten)efficiënte, betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande onderzoeksmethode. Applus RTD heeft een digitaal real-time radiografisch inspectiesysteem ontwikkeld waarmee dat kan; de RTD RAYSCAN. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet.

Lees meer »
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid