Home > Over ons > Technische expertise

Technische expertise

Neem contact op

Applus RTD is leidend voor de ontwikkeling van nieuwe NDO en inspectietechnieken, wij staan aan de voorhoede voor onderzoek en ontwikkeling van technieken in de industrie sinds de oprichting in 1937.

Ons Technological Center in Rotterdam is het brandpunt van het Research & Development werk; dit is de plek waar wetenschap en technische innovatie samengaan.
We hebben nieuwe alom bekende technieken uitgevonden en geproduceerd die over de gehele wereld gebruikt worden, en zijn toegewijd aan continue innovatie en ontwikkeling, zoals de RTD IWEX 3D Imager.
Het optimaliseren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe zeer efficiënte en betrouwbare technieken die de oplossing bieden aan de verschillende uitdaging van de industrie, zijn de drijfveer voor ons team van specialistische ontwikkelaars.
Het Research & Development team is continu betrokken in intensieve projecten op nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor opkomende uitdagingen, terwijl zij bestaande technieken verbeteren en nieuwe standaarden bepalen.
We werken samen met onze klanten en andere specialisten op gezamenlijke industriële projecten, en werken samen met universiteiten en onderzoeksinstituten op nationaal en internationaal niveau.
De drie afdelingen van het Research & Development team - Fysica, Hardware/electra en software -, voeren een initiële analyse van een probleem uit voordat zij het concept product en de procedure ontwerpen en ontwikkelen.
 

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid