Certificatie

Applus RTD Certification

Neem contact op

De Applus+ groep streeft ernaar de wereldwijde referentie te zijn voor testen, inspecteren en certificeren in verschillende industrieën. Applus RTD is een grote speler op het gebied van deze services voor de energie en chemie.
 
Applus RTD Certification B.V. biedt volledige NoBo (nr. 2556) certificatie diensten voor uw installaties, die de een uitstekende aanvulling zijn op de inspectie en NDO diensten van Applus RTD.
Eigenaren van installaties en operators zijn zich steeds meer bewust van het belang van het optimaliseren van asset management procedures. Daarnaast hebben sociale ontwikkelingen en incidenten in de industrie van de laatste periode ervoor gezorgd dat operators zich steeds meer gaan focussen op het belang van het voldoen aan de strikte reguleringen, standaarden, richtlijnen en wetgeving voor nieuwe en bestaande installaties. De combinatie van de diensten van Applus RTD en Applus RTD Certification B.V. sluit naadloos aan bij deze ontwikkeling.
 

Documenten:

 
 

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer;
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken