Certificatie

Applus RTD Certification

Neem contact op

Applus+ RTD geeft klanten inzicht in de technische integriteit en conformiteit van hun installaties. Certificatie ontzorgt de klant in het voldoen aan de eisen die de vergunning stelt/verplicht het startpunt om het aanvullend pakket van inspectie- en NDO diensten bij klanten te bepalen.
 
De ontwikkelingen in de wereld, maar vooral ook in de industrie, gaan steeds sneller. Nieuwe materialen, nieuwe toepassingen, nieuwe productieprocessen. Door deze snelle veranderingen is er minder informatie vooraf bekend over degradatie- en vermoeiingsverschijnselen. Dat betekent dat continue monitoring “in bedrijf” steeds belangrijker wordt. Hoe eerder de TIC (testen, Inspectie en Certificatie) organisatie in dit proces betrokken wordt (het liefst vanaf de ontwerpfase), hoe beter bedrijven hun installatie veilig en in bedrijf kan houden. Hiermee wordt dan voldaan aan de strikte reguleringen, standaarden, richtlijnen en wetgeving voor nieuwe en bestaande installaties. Een bijkomend voordeel met het voeren van een goede TIC strategie is dat het zelfs beter mogelijk maakt om nieuwe innovaties sneller in te voeren.
 
 
 

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken