Home > Wat we doen > Activiteiten > Conventioneel niet-destructief onderzoek

Conventioneel niet-destructief onderzoek

Activity NDT TOFD en

Neem contact op

Applus RTD is de wereldwijde marktleider in Niet-destructief onderzoek – Wij bepalen standaarden, ontwikkelen nieuwe technologieën en leveren de hoogste kwaliteit van diensten aan de wereldwijde industrie; en dat doen wij al meer dan 75 jaar.

Aan de voorhoede van de ontwikkeling van nieuwe technieken en op maat gemaakte oplossingen, heeft Applus RTD vooraan gestaan met het gebruik van een groot scala aan niet-destructieve onderzoeksmethoden, inclusief magnetisch, penetrant, radiografisch en (gevanceerd)ultrasoon.
Applus RTD levert technische zekerheid door risico’s te reduceren en niet-productieve tijd door de levering van sample onderzoek, wat een compleet overzicht geeft van de conditie van een installatie.
Dat belangrijke detail zorgt ervoor dat u geïnformeerde beslissingen kan maken over uw asset management, om de veiligheid en productie efficiëntie te maximaliseren op de werkplekken, fabrieken en bij producerende installaties als olie platformen en FPSO’s.

Nieuws

Applus RTD Australië sluit driejarige overeenkomst af met grote raffinaderij

Applus RTD, een wereldwijde dienstverlener in integriteits- en inspectie diensten, heeft een driejarige overeenkomst afgesloten met een grote raffinaderij in Victoria, Australië.

Lees meer »

Succesverhalen

Service_Asset_RayScan
Rayscan- pijpleidingen inspecteren met hoge kwaliteit radiografisch onderzoek

Applus RTD's Rayscan systeen maak het mogelijk om radiografie oplossing van hoge kwaliteit te bieden en deze veilig te laten verlopen met een inspectietijd die vergelijkbaar is aan AUT in zowel on- als offshore pijpleiding projecten.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken