Home > Wat we doen > Activiteiten > Geavanceerd niet-destructief onderzoek

Geavanceerd niet-destructief onderzoek

Activity NDT TOFD en

Neem contact op

Applus RTD ontwikkelt al meer dan 75 jaar nieuwe innoverende technieken en producten, om onze klanten de beste mogelijke oplossing te bieden voor hun uitdagingen op het gebied van NDO, inspectie en certificatie. Om dat te bereiken hebben hebben wij een eigen Research & Development afdeling in huis en ontwikkelen wij onze eigen ultrasone tasters.
 
Onze geavanceerde methoden zijn specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw installatie zo efficiënt en accuraat mogelijk worden geinspecteerd. Zo zijn veel van deze methodes speciaal ontwikkeld om uw installaties in service en onstream kunnen onderzoeken. In sommige gevallen zelfs zonder de noodzaak isolatie te verwijderen.
 
Vanzelfsprekend speelt ook veiligheid hierbij een grote rol. Enkele van onze geavanceerde methoden zijn ontwikkeld om het gebruik van straling te minimaliseren, of radiografie geheel te vervangen door ultrasone methoden. Daarnaast kan het op een veilige manier bereiken van bepaalde objecten een uitdaging zijn. Enkele van onderstaande technieken is dan ook specifiek ontwikkeld om de noodzaak voor steiger of stellage bouw weg te nemen, wat niet alleen veiliger maar ook kostenbesparend is.
 
Onze geavanceerde technologieën en diensten, waarvan een groot deel in huis ontwikkeld, bieden u altijd de best mogelijke oplossing om de veiligheid en efficiëntie van uw installaties te waarborgen. Deze methoden geven u een helder inzicht in de integriteit van de installatie, waarbij besparingen op de Total Cost of Ownership kunnen worden gerealiseerd.
 

 

 

Nieuws

Applus RTD Australië sluit driejarige overeenkomst af met grote raffinaderij

Applus RTD, een wereldwijde dienstverlener in integriteits- en inspectie diensten, heeft een driejarige overeenkomst afgesloten met een grote raffinaderij in Victoria, Australië.

Lees meer;

Succesverhalen

Digital radiography art
Applus RTD ontdekt verborgen ‘geheimen’ van kunstwerken op de TEFAF kunstbeurs

De TEFAF kunstbeurs in Maastricht is een van de grootste en belangrijkste kunstbeurzen ter wereld. De beurs is zo uniek omdat aan deze beurs een ‘vetting’ vooraf gaat. Dit is een keuring door een groot aantal gerenommeerde keurmeesters, die beoordelen of de kunststukken die worden geëxposeerd op de beurs authentiek zijn en in de staat verkeren waarin de handelaar zegt dat ze zijn.

Lees meer;
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken