Home > Wat we doen > Activiteiten > Inspectie, consultancy & engineering

Inspectie, consultancy & engineering

Activity Inspection

Neem contact op

 
Bij het ontwikkelen van onderhoudsstrategieën voor uw installaties moet rekening gehouden worden met een groot aantal factoren. In de wet- en regelgeving is niet altijd gedetailleerd omschreven welk onderhoud of welke inspecties noodzakelijk zijn. Daarnaast is het voor u ook van belang zelf inzicht te hebben in de integriteit van de installatie of onderdelen daarvan. Om u te ondersteunen in het complexe proces van het managen van onderhoud en het bewaken van de integriteit kunt u terecht bij Applus RTD. Onze Inspectie afdeling beschikt over grote theoretische vakkennis en kan bouwen op vele jaren ervaring, met alle mogelijke inspectiemethoden in sterk uiteenlopende industrieën en bij alle voorkomende typen installaties.
 
 
Applus RTD staat bekend om de veelzijdige kennis en expertise op het gebied van Niet-Destructief Onderzoek. Via onze vele inspecteurs in Nederland wordt onze kennis dagelijks uitgebreid.
 
Testen, Inspecteren, certificeren
 
 
Door de unieke samenwerking met Applus RTD Certification B.V. (NoBo nr. 2556) is het nu mogelijk om het gehele pakket aan Testen Inspecties en Certificatie eenvoudig bij ons af te nemen. Hiermee kunnen wij u alle zorg uit handen nemen om de integriteit van uw installtie te waarborgen en ervoor te zorgen dat hij voldoet aan alle wettelijke eisen.

Nieuws

Applus RTD Australië sluit driejarige overeenkomst af met grote raffinaderij

Applus RTD, een wereldwijde dienstverlener in integriteits- en inspectie diensten, heeft een driejarige overeenkomst afgesloten met een grote raffinaderij in Victoria, Australië.

Lees meer »

Succesverhalen

Spherical_tank_News_EN_1
Buitengewone uitdagingen leiden tot buitengewone oplossingen - de HEX factor bij INEOS

Eind 2011 werd Applus RTD door de INEOS-raffinaderij in Grangemouth, Schotland, benaderd voor ondersteuning bij het realiseren van een inspectieoplossing voor de Hydrocarbons-installatie. Hiermee werden de innovatieve capaciteiten van het bedrijf op de proef gesteld. De uitdaging betrof de inspectie van enorme boltanks voor de opslag van polypropyleen. De Grangemouth-raffinaderij stamt uit 1927 en is de op een na oudste in het Verenigd Koninkrijk. Ook is dit een van de grootste raffinaderijen, met een nominale capaciteit van meer dan 200.000 vaten olie per dag.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken