Ultrasone tasters

Applus RTD Ultrasonic Probes

Neem contact op

Applus RTD is al 75 jaar bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en producten, zoals de op maat gemaakte ultrasone tasters. Deze zijn een cumulatie van meer dan 30 jaar ontwerp, testen en inzet in het veld.

Ons scala aan op maat gemaakte ultrasone tasters, welke geleverd zijn aan klanten over de hele wereld, zijn ontworpen en geproduceerd volgens strikte toleranties en specificaties, gebruik makend van de nieuwste tools voor ontwerp, modelleren, engineering en productie.
We weten hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur te hebben en ons betrokken productie team heeft een internationale organisatie die in staat is om op maat gemaakte tasters wereldwijd te leveren op korte termijn.
We blijven samenwerken met onze klanten voor het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe tasters, specifiek op maat gemaakt voor hun wensen en eisen.

Nieuws

Regional Director Applus RTD Sytze Voulon
Sytze Voulon nieuwe Regional Director Western Europe

Rotterdam, 5 juni 2014. Applus RTD heeft Sytze Voulon verwelkomd als de nieuwe Regional Director voor Region Western Europe. Hij volgt hiermee de ad interim directeur Dirk van der Put op. De heer Voulon is in zijn functie verantwoordelijk voor Applus RTD Nederland, Frankrijk, Denemarken en Noorwegen. Dirk van der Put keert terug in zijn functie als Controller.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken