Chemie

Applus RTD Chemical Industry

Neem contact op

Applus RTD is de wereldwijde marktleider voor inspecties, niet-destructief onderzoek en certificatie voor de chemische industrie. Integriteit en veiligheid zijn van het grootste belang in de chemische sector. Op de eerste plaats voor de bescherming van mens en milieu, maar ook om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Onze diensten zijn ontwikkeld om samen met u de meest veilige en efficiënte oplossing te zoeken voor uw inspectie uitdaging. Zo kunnen bestaande installaties in sommige gevallen zelfs in bedrijf blijven tijdens het onderzoek.

Voor specifieke uitdagingen hebben wij dan ook verschillende geavanceerde diensten in huis om de integriteit en technische zekerheid voor belangrijke chemische installaties te waarborgen, zowel in de nieuwbouw als in de gebruiksfase. Wij zetten onze diensten onder andere in bij klanten in de Fijnchemie en  Voedings- en Farmaceutische industrie.

 

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer »

Succesverhalen

Applus RTD Rope Access
De kosten voor werken op hoogte onder controle houden

Mei 2013 - In het huidige economische klimaat kijken bedrijven in sectoren waarin Applus RTD actief is, kritischer naar de kosten die zij maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op belangrijke terreinen, zoals onderhoud. Dow Terneuzen, in het zuidwesten van Nederland, is zo’n klant, en na een strenge analyse van hun onderhoudsbudgetten kwamen zij tot de conclusie dat de kosten voor steigers tijdens NDO&I werkzaamheden gewoonweg te hoog waren. Ze moesten op zoek naar manieren om de uitgaven te verminderen.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken