Home > Wat we doen > Industriëen > Olie & Gas - Downstream

Olie & Gas - Downstream

Applus RTD Downstream

Neem contact op

Applus RTD is de wereldwijde marktleider voor inspecties, Niet destructief onderzoek en certificatie voor de olie, gas en energie industrie. Voor deze sector is integriteit en technische zekerheid van installties van het grootste belang. In de eerste plaats voor de veiligheid van mens en milieu, maar ook voor de optimalisatie van kritieke bedrijfsprocessen.
 
 
Onze diensten zijn ontwikkeld om samen met u de meest veilige en (kosten)effectieve oplossing te zoeken voor uw inspectie uitdaging. Zo kunnen bestaande installaties in sommige gevallen zelfs in bedrijf blijven tijdens het onderzoek.
 
Voor specifieke uitdagingen hebben wij dan ook verschillende geavanceerde diensten in huis om de integriteit en technische zekerheid voor belangrijke installaties te waarborgen, zowel in de nieuwbouw als in de gebruiksfase. Wij zetten onze diensten voor de olie en gas downstream industrie onder andere in voor raffinaderijen en petrochemische installaties.
 
 

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer »

Succesverhalen

Bunde-Eitzel Pijpleiding - Rotoscan Onderzoek

Applus RTD heeft meer dan 60 kilometer van vitale pijpleidingen onderzocht, die enkele van de grootste olie en gas opslag faciliteiten met elkaar verbindt, met onze unieke Rotoscan technologie.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken