Opslagtank Terminals

Applus RTD Stroage Tanks

Neem contact op

Applus RTD is de wereldwijde marktleider voor inspecties, Niet destructief onderzoek en certificatie voor de olie, gas, energie en (petro)chemische industrie.
 
Voor de eigenaren van oplsagtank terminals zijn integriteit en technische zekerheid van de installaties van het grootste belang. In de eerste plaats voor de veiligheid van mens en milieu, maar ook voor de optimalisatie van kritieke bedrijfsprocessen.
 
Onze diensten zijn ontwikkeld om samen met u de meest veilige en (kosten)effectieve oplossing te zoeken voor uw inspectie uitdaging. Zo kunnen bestaande installaties in sommige gevallen zelfs in bedrijf blijven tijdens het onderzoek. Voor specifieke uitdagingen hebben wij dan ook verschillende geavanceerde diensten in huis om de integriteit en technische zekerheid voor belangrijke installaties te waarborgen, zowel in de nieuwbouw als in de gebruiksfase. Wij kunnen het volledige inspectietraject voor u uit handen nemen, van de inspectieplannen en RBI methodes, tot project coördinatie en het uitvoeren van NDO op tankbodems, wanden en daken. Alles wordt volledig volgens de vereiste normen  (EEMUA, API of andere relevante normen) en codes uitgevoerd.

Nieuws

Service Upstream
Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

Lees meer »

Succesverhalen

Spherical_tank_News_EN_1
Buitengewone uitdagingen leiden tot buitengewone oplossingen - de HEX factor bij INEOS

Eind 2011 werd Applus RTD door de INEOS-raffinaderij in Grangemouth, Schotland, benaderd voor ondersteuning bij het realiseren van een inspectieoplossing voor de Hydrocarbons-installatie. Hiermee werden de innovatieve capaciteiten van het bedrijf op de proef gesteld. De uitdaging betrof de inspectie van enorme boltanks voor de opslag van polypropyleen. De Grangemouth-raffinaderij stamt uit 1927 en is de op een na oudste in het Verenigd Koninkrijk. Ook is dit een van de grootste raffinaderijen, met een nominale capaciteit van meer dan 200.000 vaten olie per dag.

Lees meer »
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid

Spacer
Klanten portal

Log in om uw informatie te bekijken