Home > Voor de pers > Voor de pers > Applus+ krijgt internationale accreditatie voor nieuw laboratorium in Noorwegen

Voor de pers

Neem contact op

Applus+ krijgt internationale accreditatie voor nieuw laboratorium in Noorwegen

04/11/2013

De accreditatie positioneert Applus+ als een wereldwijde leider in destructieve en niet-destructief materiaal onderzoek.
1 November, 2013.- Applus+ Laboratories, de test en certificeringsdivisie binnen de Applus+ Groep, heeft een internationale accreditatie ontvangen voor hun nieuwe  faciliteit in Byrne, Noorwegen.
 
De nieuwe faciliteit is ontwikkeld om industrie leidende mechanische, metallurgische en corrosie testen uit te voeren voor de wereldwijde olie en gas industrie, en zal Applus+ Laboratories destructieve tests complementeren met  de toevoeging van de integriteitsoplossingen die Applus RTD te beiden heeft. 
 
De NS-EN ISO 17025 accreditatie, die zowel nationaal als internationaal is erkend, is afgegeven kort nadat de faciliteit is geopend in het hart van Stavangers olie en gas hub is een nieuwe mijlpaal voor Applus+ omdat het het bedrijf positioneert als de wereldwijde leider in destructief en niet-destructief materiaal onderzoek.

Nicholas Smith, manager van Applus+ Laboratories Noorwegen, zegt: “We zijn al begonnen met werken voor een aantal van 's werelds grootste namen in de olie en gas industrie met ons lab in Byrne.”
 
Eirik Bjorheim, managing director van Applus RTD Noorwegen, voegt toe: “De ontwikkeling van onze services is gebaseerd op een diep begrip van de behoeften van onze klanten. Met de komst van Applus+ Laboratories in Noorwegen, kunnen we onze klanten nu helder inzicht bieden door het integrale onderzoeksdiensten in gebieden als Lasmethode Kwalificatie, met de gecombineerde mogelijkheden van beide faciliteiten. "
Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid