Nieuws

news_main_en

Neem contact op

 Hieronder vindt u een overzicht van het nieuws van Applus+ RTD. Wilt u meer te weten komen over de technieken en services van Applus+ en de wereld van Testen, Inspecteren en Certificeren? Volg dan het Applus+ blog.

 

 • null

  Ontwikkeling van een nieuwe service CiBot carburization measurements process

  15/05/2018

  Carburisatie is de vorming van metaalcarbiden in een materiaal als gevolg van blootstelling aan een koolstof bevattende atmosfeer. Tijdens gebruik kan dit leiden tot verlies van mechanische eigenschappen in de loop van de tijd, naast verspilling van het materiaal.

  Lees meer »

 • Service Upstream

  Applus RTD Certification B.V. nu ook bevoegd voor certificatie van buisleidingen

  28/01/2016

  Na sinds 2011 werkzaam te zijn als aangewezen aangemelde keuringsinstelling voor drukapparatuur, is Applus RTD Certification B.V. nu ook geaccrediteerd en door Staatstoezicht op de Mijnen erkend voor de certificatie van buisleidingen. Hiermee is Applus RTD Certification B.V. ook Conformiteit Beoordelende Instelling (CBI) voor buisleidingen.

  Lees meer »

 • null

  Samenwerking tussen Applus RTD en Hobéon SKO op het gebied van persoonscertificering voor niet-destructief onderzoek

  07/12/2015

  Rotterdam 2 december 2015 - De internationale onderneming Applus RTD heeft Hobéon SKO aangesteld om de persoonscertificering voor haar NDO-opleidingen uit te voeren. Op 2 december werd het contract ondertekend door de Vice President Northern Europe van Applus RTD, Sytze Voulon, en Rob van der Hoorn, directeur van Hobéon SKO. Op de Nederlandse markt van niet-destructief onderzoek is Applus RTD de grootste aanbieder van NDO diensten.

  Lees meer »

 • Applus RTD Australië sluit driejarige overeenkomst af met grote raffinaderij

  06/08/2015

  Applus RTD, een wereldwijde dienstverlener in integriteits- en inspectie diensten, heeft een driejarige overeenkomst afgesloten met een grote raffinaderij in Victoria, Australië.

  Lees meer »

 • Measuring Radiation

  Applus RTD Training en Opleiding krijgt erkenning Stralingsbeschermingscursussen voor Tandartsen en Supervisors

  02/07/2015

  Applus RTD staat te boek als een organisatie met een goede reputatie op het gebied van het organiseren van professionele cursussen op het gebied van stralingsbescherming. Tot nu toe zijn niveaus 5A en 5B, voor supervisors in toepassingen met beperkt risico en voor diegenen wiens dagelijkse werk hen in situaties brengt waar straling aanwezig kan zijn, behandeld. Afgelopen jaar is de erkenning van Applus RTD op dit gebied verder uitgebreid, omdat het bedrijf toestemming heeft gekregen om cursussen te geven aan tandartsen en orthodontisten, niveau 5A/M en voor NDO niveau 5A/supervisors.

  Lees meer »

 • RTD Rayscan Tankscan

  Applus krijgt een trio contracten van AU$22.5m op het Ichtys LNG Project voor onshore LNG faciliteiten toegekend

  01/07/2015

  Applus+ divisie Applus RTD heeft een trio van contracten toegekend gekregen voor werk op de onshore LNG faciliteiten op het Ichtys LNG project, ter waarde van $22.5 miljoen Australische Dollars.

  Lees meer »

 • kristiansund

  Offshore en onshore.... ondersteuning waar het nodig is

  01/07/2015

  Om het voornemen van Applus RTD Noorwegen om de grootste inspectiespecialist in Noorwegen te worden waar te kunnen maken, is het essentieel om zowel snel als responsief te zijn...en dat betekent dat je moet zijn waar de behoefte is. Ter ondersteuning van dit voornemen, heeft de Noorse organisatie besloten om haar klanten letterlijk te volgen en heeft daarom een nieuwe vestiging geopend in Kristiansund. Van hieruit hebben grote offshore en onshore klanten die ook vestigingen hebben in Kristiansund, ook toegang tot de belangrijke inspectiediensten die ze nodig hebben om ze te helpen bij het op peil houden van hun operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit.

  Lees meer »

 • subsea incotest

  Subsea RTD Incotest gedemonstreerd op de OTC in Houston

  06/05/2015

  Applus RTD viert de succesvolle voltooiing van het nieuwste geavanceerde NDO project voor het verbeteren van de RTD INCOTEST technologie, die een oplossing biedt voor de inspectie van onderzeese 'unpiggable' pijpleidingen. De nieuwe techniek is ontwikkeld door Applus RTD's in-huis ontwikkel team, om om te kunnen gaan met deze bijzondere omgeving; op zulke grote diepten, waar alleen op afstand bestuurbare voertuigen (ROV's) gebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen we met deze techniek de productiviteit van de inspecties verhogen. De laatste testresultaten zijn het bewijs van het succes van het systeem.

  Lees meer »

 • Applus RTD truck

  Mastering Assets - Maintenance NEXT 2015

  05/05/2015

  21,22,23 april was de tweejaarlijkse Maintenance NEXT beurs in Ahoy weer een groots evenement in de wereld van het industrieel onderhoud. Dit jaar was Applus RTD heel prominent aanwezig… met onze Demo Truck stonden we in de Ahoy! Het thema van de beurs ‘Mastering Assets’ sloot ook naadloos aan op onze dienstverlening. Een succesvol evenement dus.

  Lees meer »

 • null

  Applus RTD Plant Master onthuld op API Inspection Summit in de VS

  27/01/2015

  Applus RTD heeft op de American Petroleum Institute (API) Inspection Summit in Texas, Verenigde Staten, de innovatieve nieuwe RTD Plant Master technologie getoont. In Nederland zal deze te zien zijn op de Maintenance NEXT beurs, 21 - 23 April in Ahoy Rotterdam.

  Lees meer »

 • Nieuwe ondersteunende faciliteiten in Noorwegen

  21/12/2014

  Als onderdeel van onze doelstelling om het grootste inspectiebedrijf in Noorwegen te worden met in 2017 tegen de 400 medewerkers, opende Applus RTD in oktober een basis in Straume, Bergen. We zijn al een wereldwijde marktleider op het gebied van NDO en Inspectie, en deze nieuwe faciliteit zal de mogelijkheden van het bedrijf in de regio verbeteren voor het verstrekken van niet-destructieve onderzoeksdiensten (NDO).

  Lees meer »

 • Applus+ vervolgt groeistrategie in Noord Amerika

  03/11/2014

  De Applus Group treedt toe tot de luchtvaart markt van de VS, middels een overeenkomst om drie bedrijven in het onderzoek segment te kopen; een strategische en groeiende industrie in de regio.

  Lees meer »

 • Applus RTD Inspection

  Applus RTD Certification nu ook Notified Body

  15/09/2014

  Den Haag, 15 september 2014 – Applus RTD Certification B.V. is door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Europese Commissie recent ook genotificeerd als Aangewezen Aangemelde Keuringsinstelling (AAKI/NoBo). Dit betekent dat Applus RTD Certification onder het Warenwetbesluit Drukapparatuur de Europese markt mag bedienen als Notified Body (NB 2556).

  Lees meer »

 • Applus RTD IWEX

  Applus RTD eerste om Augment Reality toe te passen op NDO

  09/07/2014

  Applus RTD is de drijvende kracht achter een innovaties onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma om Augmented Reality systemen te gebruiken bij onze markteleidende technologiën.

  Lees meer »

 • Regional Director Applus RTD Sytze Voulon

  Sytze Voulon nieuwe Regional Director Western Europe

  05/06/2014

  Rotterdam, 5 juni 2014. Applus RTD heeft Sytze Voulon verwelkomd als de nieuwe Regional Director voor Region Western Europe. Hij volgt hiermee de ad interim directeur Dirk van der Put op. De heer Voulon is in zijn functie verantwoordelijk voor Applus RTD Nederland, Frankrijk, Denemarken en Noorwegen. Dirk van der Put keert terug in zijn functie als Controller.

  Lees meer »

 • null

  Applus+ krijgt internationale accreditatie voor nieuw laboratorium in Noorwegen

  04/11/2013

  De accreditatie positioneert Applus+ als een wereldwijde leider in destructieve en niet-destructief materiaal onderzoek.

  Lees meer »

 • Applus RTD IWEX

  Applus RTD toont revolutionaire NDO technologie

  05/05/2013

  Applus RTD heeft haar meest innovatieve ultrasone 3D inspectietechniek getoond. Onze nieuwste editie in onze range NDT3D technologieën.

  Lees meer »

Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid