Home > Voor de pers > Publicaties

Publicaties

publications_main_en

Neem contact op

Applus RTD provides throughout the year several publications to inform our clients and thrid parties with our latest technological developments and success stories. When you would like receive our free publications please subscribe on this page.

 • null

  Applus + PU12 Remote inspectie tool combineert expertise met design denken voor een volledige transformatie van de klantervaring in de olie & gas industrie

  16/10/2018

  De combinatie van inspectie expertise, technologie en de principes van het ontwerp denken heeft ervoor gezorgd dat we de PU12 hebben ontwikkeld. Het resultaat is een Remote Inspection tool die veiliger, goedkoper en snellere inspectie van complexe on-plot piping mogelijk maakt.

  Lees meer »

 • null

  DTI Trekscan, een nieuwe toevoeging aan een reeks instrumenten voor het inspecteren van moeilijk te bereiken pijpleidingen

  24/07/2018

  Deze pijpleiding testing tool bespaart kosten, terwijl het de integriteit van de pijplijn verbetert. Het is een ultralight hulpmiddel dat met minstens 160 ultrasone omvormers wordt uitgerust, resulterend in 100% omtrek inspectie dekking van de pijpleiding.

  Lees meer »

 • null

  Ontwikkelingen in digitale radiografische inspectie

  12/06/2018

  In veel gevallen wordt een conventionele radiografische inspectietechniek gebruikt om de laskwaliteit te regelen tijdens de bouw van pijpleidingen in het hele land. Voor pijpleidingen met een grote diameter worden op batterijen werkende crawlersystemen gebruikt die een röntgenbuis bevatten die in de pijplijn werkt. Dientengevolge moeten de pijpleidingsecties beperkt zijn in lengte om de inzet van een röntgensysteem voor radiografisch testen (RT) mogelijk te maken en om het regelmatig opladen van batterijen mogelijk te maken.

  Lees meer »

 • null

  50 dingen die een drone kan doen op een olie en gasactiva

  07/06/2018

  Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen Applus + RVIS drones en andere hulpmiddelen op afstand voor meerdere doeleinden, op verschillende locaties, maar er zijn nog steeds nieuwe mogelijkheden.

  Lees meer »

 • null

  CiBot-carbonisatiemetingen-het proces dat niet-destructieve inspectie op stralingswindingen in de ovens mogelijk maakt

  07/04/2018

  Applus + heeft in samenwerking met Texplore een nieuwe oplossing voor carbonisatiemetingen, de CiBot-carburatormetingen.

  Lees meer »

 • null

  Applus + presenteert Hydroform Corrosion-mapping

  28/02/2018

  De HydroFORM-scanner is ontworpen om de beste inspectie-oplossing te bieden voor het detecteren van verminderingen in wanddikte als gevolg van corrosie, schuring en erosie. HydroFORM detecteert ook middenwandschade, zoals door waterstof geïnduceerde blaarvorming of door fabricage geïnduceerde laminaties, en maakt gemakkelijk onderscheid tussen deze afwijkingen en verlies van wanddikte.

  Lees meer »

 • null

  Applus + RVIS diensten. Externe visuele inspectie en niet-destructieve testdiensten aan grootschalige installaties, moeilijk te bereiken en gevaarlijke plaatsen

  06/02/2018

  Applus + RVIS is een joint venture tussen Applus + een leider in het testen, inspectie, certificatie en filmen Holdings, een energieke innovatieve Business. Wij leveren externe visuele inspectie en niet-destructief-testen van diensten voor kwaliteitsborging en Asset Management. Onze klanten zijn in industrieën als petrochemische, chemische, bouw en nutsbedrijven, onshore en offshore, in Nederland, Europa, het Midden-Oosten en over de hele wereld.

  Lees meer »

 • null

  Impulse Mei 2015

  23/06/2015

  Welkom bij een nieuwe editie van Impulse Magazine. In dit nummer vind je artikelen over ons nieuwe Noorse kantoor in Kristiansund, een interessante technische uitdaging voor onze afdeling Tasterbouw en nieuws over onze Stralingsbeschermingscursussen en nog meer interessante en gevarieerde artikelen uit verschillende hoeken van de wereld van NDO en inspecties.

  Lees meer »

 • Impulse

  Impulse November 2014

  20/11/2014

  Welkom bij onze november editie van Impulse. We hebben het design volledig vernieuwd naar onze nieuwe stijl, we hopen dat het u bevalt! In dit nummer gaan we in op de recent gehouden derde Applus RTD Global Safety Day. Andere artikelen gaan over andere wereldwijde ontwikkelingen en activiteiten, zoals ons nieuwe Permanent Monitoring systeem RTD Plant Master.

  Lees meer »

 • null

  Rope Acces brochure

  23/10/2014

  Wat de uitdaging, locatie of applicatie ook is, Rope acces methoden verzekeren ons dat elk aspect van een inspectie, engineering en fabricatie onderhoud van installaties wordt uitgevoerd volgens de strengste internationale standaarden.

  Lees meer »

 • Impulse Mei 2014

  19/05/2014

  In deze editie van Impulse, geeft onze CEO Iain Light zijn visie op het belang van het nieuw leven in blazen van Applus RTD, om de uitdagingen die voor ons liggen het hoofd te bieden. Om hierin succesvol te zijn, focust hij in eerste instantie op het doordringen tot het hart van het merk Applus RTD en waar het merk voor staat en daarnaast het verzekeren van het professionele imago, waarbij we duidelijk aangeven waar het bedrijf voor staat voor zowel collega's als onze klanten.

  Lees meer »

 • null

  Impulse December 2013

  20/12/2013

  Bij elke editie van Impulse hopen wij u the kunnen verassen en interesseren. Wij proberen altijd een serie interessante artikelen op te stellen van over de gehele wereld.

  Lees meer »

 • null

  Uitdagingen het hoofd bieden met innovatieve oplossingen

  30/10/2013

  Dit boek kijkt terug op wat wij met iedereen bereikt hebben door teamwork en vastberadenheid. Onze geschiedenis van ontwikkelingen is fascinerend geweest, en we zijn natuurlijk nog steeds bezig met het verkennen van nieuwe technologieën om de beste oplossing te vinden voor onze klanten.

  Lees meer »

 • null

  Impulse Mei 2013

  15/05/2013

  Bij elke editie van Impulse hopen wij u the kunnen verassen en interesseren. Wij proberen altijd een serie interessante artikelen op te stellen van over de gehele wereld.

  Lees meer »

 • Catalogus Ultrasone tasters

  01/10/2012

  Als een van de grootste NDO dienstverleners ter wereld, weet Applus RTD hoe belangrijk het is om de juiste tasters te selecteren; daarom ontwikkelen wij ze in huis en kunnen we u ook de juiste taster voor uw uitdaging bieden. In deze catalogus vind u de verschillende tasters die wij aanbieden.

  Lees meer »

Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid