Home > Nieuws > Publicaties

Publicaties

publications_main_en

Neem contact op

Applus RTD provides throughout the year several publications to inform our clients and thrid parties with our latest technological developments and success stories. When you would like receive our free publications please subscribe on this page.

 • null

  Impulse Mei 2015

  23/06/2015

  Welkom bij een nieuwe editie van Impulse Magazine. In dit nummer vind je artikelen over ons nieuwe Noorse kantoor in Kristiansund, een interessante technische uitdaging voor onze afdeling Tasterbouw en nieuws over onze Stralingsbeschermingscursussen en nog meer interessante en gevarieerde artikelen uit verschillende hoeken van de wereld van NDO en inspecties.

  Lees meer;

 • Impulse

  Impulse November 2014

  20/11/2014

  Welkom bij onze november editie van Impulse. We hebben het design volledig vernieuwd naar onze nieuwe stijl, we hopen dat het u bevalt! In dit nummer gaan we in op de recent gehouden derde Applus RTD Global Safety Day. Andere artikelen gaan over andere wereldwijde ontwikkelingen en activiteiten, zoals ons nieuwe Permanent Monitoring systeem RTD Plant Master.

  Lees meer;

 • null

  Rope Acces brochure

  23/10/2014

  Wat de uitdaging, locatie of applicatie ook is, Rope acces methoden verzekeren ons dat elk aspect van een inspectie, engineering en fabricatie onderhoud van installaties wordt uitgevoerd volgens de strengste internationale standaarden.

  Lees meer;

 • Impulse Mei 2014

  19/05/2014

  In deze editie van Impulse, geeft onze CEO Iain Light zijn visie op het belang van het nieuw leven in blazen van Applus RTD, om de uitdagingen die voor ons liggen het hoofd te bieden. Om hierin succesvol te zijn, focust hij in eerste instantie op het doordringen tot het hart van het merk Applus RTD en waar het merk voor staat en daarnaast het verzekeren van het professionele imago, waarbij we duidelijk aangeven waar het bedrijf voor staat voor zowel collega's als onze klanten.

  Lees meer;

 • null

  Impulse December 2013

  20/12/2013

  Bij elke editie van Impulse hopen wij u the kunnen verassen en interesseren. Wij proberen altijd een serie interessante artikelen op te stellen van over de gehele wereld.

  Lees meer;

 • null

  Uitdagingen het hoofd bieden met innovatieve oplossingen

  30/10/2013

  Dit boek kijkt terug op wat wij met iedereen bereikt hebben door teamwork en vastberadenheid. Onze geschiedenis van ontwikkelingen is fascinerend geweest, en we zijn natuurlijk nog steeds bezig met het verkennen van nieuwe technologieën om de beste oplossing te vinden voor onze klanten.

  Lees meer;

 • null

  Impulse Mei 2013

  15/05/2013

  Bij elke editie van Impulse hopen wij u the kunnen verassen en interesseren. Wij proberen altijd een serie interessante artikelen op te stellen van over de gehele wereld.

  Lees meer;

 • Catalogus Ultrasone tasters

  01/10/2012

  Als een van de grootste NDO dienstverleners ter wereld, weet Applus RTD hoe belangrijk het is om de juiste tasters te selecteren; daarom ontwikkelen wij ze in huis en kunnen we u ook de juiste taster voor uw uitdaging bieden. In deze catalogus vind u de verschillende tasters die wij aanbieden.

  Lees meer;

Spacer
Carrière

Bekijk onze carrièremogelijkheden

Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid