Home > Over ons > Succesverhalen > Inspectie Queensferry Crossing (VK)

Succesverhalen

Neem contact op

Inspectie Queensferry Crossing (VK)
Applus RTD Rope Access Central (Verenigd Koninkrijk)heeft een belangrijke rol gekregen in deleveringsfase van het benodigde staal vandit project. De structuur van 1,7 mijl zalde langste tuibrug met drie torens terwereld worden en veruit de grootste metkabels als dwarsoverspanning. De torens zullen meer dan 200 m hoog reiken,ongeveer 25% hoger dan de torens op deForth Road Bridge. Bouw van dergelijke torens vraagt teamwerk met een grote hoeveelheid vastberadenheid, doorzettingsvermogenen bekwaamheid van de betrokkenen.

 
Meer dan 28.000 ton staal wordt geleverd op enorme 250 meter lange schepen en dit signaleert het begin van eenbelangrijke nieuwe fase in het project.De enorme omvang van de werkzaamheden is zeer duidelijk geworden, nude torenstructuren en de V-vormigeviaductpijlers voor iedereen zichtbaaroprijzen uit de Forth

Ons Rope Access team levert hun expertisein een scala van industriële diensten, waaronder toegangsoplossingen, mechanisch snijden, slijpen en tuigage van de brugdelen tot de zware liftkraaninstallatie die klaar staat op het schip,en het branden van de zeebevestigingen. De lading van de eerste fase werd aangemeerd in de haven van Rosyth op een strenge termijn van zeven dagen zonder ruimte voor vertragingen. Ons ervaren Rope Access team werkte de klok rondom ervoor te zorgen dat de lading veilig op de kade werd gebracht binnen de zeer krappe termijnen vereist door onze klant.
 
Meer lezen over dit project? Lees de Impulse!
Spacer
Applus RTD

Onze internationale aanwezigheid